2022-03-06
😍睇到ig话有外卖,喺附近翻工嘅我就急不及待过嚟买Lunch,发现个外卖盒好精致!唔系街边𠮶啲求其外卖,一个纸盒加盖就算,盒上面仲印咗金色「愿荣光」三只字💛✨今次就嗌咗唐扬鸡粒配粉红色御结,份量嚟讲我觉得系刚刚好嘅,食完主食仲有甜品😋𠮶粒樱花福饼卖相好靓🌸咸咸甜甜都几满足。不过如果有一个靓仔啲啲外卖茶杯就好啦⋯用碗仔饮茶唔系太方便,容易倒泻😣因为平时都好少听有手冲咖啡可以外卖,lunchtime赶住翻office又好想饮⋯咁正当谂住买完嘢食俾钱之际,咖啡师话佢哋有做外卖手冲咖啡,所以就买咗杯手冲外卖🤪手冲嗌咗ETH豆(有少少清新花香同茶味,中段饮到香甜嘅桃味😍),咖啡师都建议尽快翻到Office 饮,因为咖啡嘅温差会令到咖啡嘅风味都会唔同,但最特别嘅系佢哋会先俾一小杯你试咗先,再倒入个玻璃樽比你带走✴️外卖都可以体验到咖啡温差嘅变化,真系好少店铺会花时间喺外卖上面,通常都系买完就走,好少会咁详细介绍,所以成个感觉都几满意😄个玻璃樽仲几靓添!