2022-03-31
疫情关系,都会尽量买外卖~下午茶好肚饿就喺湿地公园附近揾吓有咩食啦~ 想饮台式饮品又想食小食,但系叫外送分开两间店运费又好贵😥 咁岩见到呢间台式小食店💛又有饮品又有小食就即刻试吓啦~~~美式炸连皮薯条薯条本身系调咗味,香脆内软,好有口感👍吮指辣鸡球佢嘅设计系一口一个,外送嚟到都仲系好脆!啖啖肉真系好惹味😆正😆起司蛋卷饼 +粟米卷饼份量都几大,爱送嚟咗系有少少淋。但味道来讲仲系台湾嘅感觉,系烟靭嘅蛋饼简直冇得输😆冻白桃乌龙(推介)见佢呢一款系推介,佢可以连埋蛋饼系一个套餐😆 饮品嘅白桃味好香,好解渴😆 配埋炸物食简直系绝配👍 饮品嘅包装系青花瓷图案,好特别,感觉好清新~今次为咗免运费就分开咗啲小食嗌,如果多啲人奶或者自取佢有套餐系蛋饼+小食+饮品,会抵食好多!而且饮品外观咁靓,又好食都值得买来打下卡👍 同行嘅朋友已经mark定呢间话要翻叫啦👍
美式炸连皮薯条
薯条本身系调咗味,香脆内软,好有口感👍
吮指辣鸡球
起司蛋卷饼 +粟米
冻白桃乌龙(推介)