2018-02-06 151 浏览
本身听到朋友推介呢问炸鸡都已经好想试下,撞正天气冻一冻又见到生日月份有全单八折,就订位试下佢!一入到去,我同朋友二人就被安排坐系二人枱,由于我地拎住一袋二袋、又有大褛 就感觉有啲逼,后尾店员都乐意比我地坐卡位,仲好快就上咗前菜比我比,服务同态度值得赞食韩国菜梗系要有feel至得架啦,呢到又有韩国人serve我地,又播韩文歌,环境都几韩风架~我同朋友一共嗌咗三个菜,都饱到食唔晒!1. 双重滋味 - 香蒜脆鸡+香甜辣脆鸡呢到既炸鸡...啲酱汁味道好到位,都炸得几香,食落去都唔会觉得好热气值得赞既地方:好食既鸡真系好好好滋味、好滑,包括鸡脾同鸡全翼既位置,包你食过番寻味真系好失望既位:佢鸡脾同鸡全翼只系每只味各有一只,其余都系鸡胸!!“鞋”到完全食唔落2. 香辣海螺面佢menu上有两粒辣椒,点知我同朋友食开辣既都觉得唔辣,整体上佢个汁都几惹味 螺肉都几多,个面系偏湿同幼身既,值得一试3. 芝士鸡蛋卷呢个系我最赞既一个菜!佢不单止大份,佢啲酱汁同配料配合得好好、蛋好香、芝士好足,仲可以拉丝添!整体口感好赞,推介八折咗我地两个人每人都要200几300蚊,少人食既话性价比唔高,但如果系一班朋友仔食

我同朋友一共嗌咗三个菜,都饱到食唔晒!

1. 双重滋味 - 香蒜脆鸡+香甜辣脆鸡

双重滋味

2. 香辣海螺面
香辣海螺面

3. 芝士鸡蛋卷

八折咗我地两个人每人都要200几300蚊,少人食既话性价比唔高,但如果系一班朋友仔食饭,呢到都有好好既环境同气氛,可以一试:)

环保提示:啲野食都大碟,按住份量order啦~