2024-12-22 332 浏览
🌸芥末鹌鹑蛋烧卖,鹌鹑蛋烧卖味道好夹!以前食过都觉得好好味,但今次新加入左芥末,都几特别,带有淡淡芥末味道,仲有少少辣妈咪🌸三色小笼包,上枱好多颜色,几靓!一次过食晒三种唔同味道嘅小笼包:包括有原味、川辣、松露!我最钟意嘅就系食松露味小笼包,咬入口有好香浓嘅松露汤汁爆晒出嚟🌸原只鲜虾肠粉,绵绵软软白滑肠粉包住鲜虾,虾肉爽口弹牙🌸萝卜丝酥外焦内软,酥香味美,内馅都有好多萝卜丝🌸笼仔蒜蓉龙虾配带子饭,份量都足够!有大大只龙虾,配埋带子,全部都好新鲜,食落口好鲜好甜!饭粒有唔少蒜蓉,食入口好惹味🌸杨枝甘露有好多新鲜芒果粒,仲有柚子,酸酸甜甜,好醒胃!而且甜度适中,好清爽餐厅舒适,但餐厅位置不多,所以经常大排长龙!大家记得预时间排队入去食啦

🌸原只鲜虾肠粉,绵绵软软白滑肠粉包住鲜虾,虾肉爽口弹牙

🌸萝卜丝酥外焦内软,酥香味美,内馅都有好多萝卜丝