2023-02-20
亲戚来港,一行10个人,觉得呢度坐得几舒服,尤其是我哋嘅长枱,刚刚系阔落通道嘅旁边。附近亦都系有日光嘅窗口。我哋附近都有几台超多大人细路嘅聚会~^_^虽然话计时90分钟,但系其实佢都冇催过我哋。同埋都会帮我哋谂等齐左人先开始计时,但系见我等得耐就比我入去先。(即使其实都满座同埋好繁忙感谢)因为忙于照顾各人,所以冇影太多相,但系当日的食物,大家都非常满意钟意佢哋嘅各式薄饼、另外都嗌咗不同嘅牛肝菌螺丝粉、烤鸡饭、小食、鸡翼等等试咗这个我之前未叫过的菜式,蟹肉配薄饼,觉得呢个同昨天的肉丸就失色啲。有一次外卖个肉丸好食过佢。呢两样都OK嘅,但系就唔可以话超级好味咁,同埋其实真系都几细。迷你铁板仔。当然少不了嗌咗甜品~有心太软&tiramisu心太软反而觉得还好,因为佢𠮶个士多啤梨酱定唔知樱桃将有少少似西药味,亦都做唔到流心效果Tiramisu冇影到,但系有齐晒咖啡同酒香。有时啲餐厅冇落到酒,或者酒俾咖啡盖过了。会再帮衬这个集团👍🏻分店的话,黄埔都唔错,室内设计、空间感同埋服务都好👍🏻
我哋附近都有几台超多大人细路嘅聚会~^_^
因为忙于照顾各人,所以冇影太多相,
但系当日的食物,大家都非常满意
当然少不了嗌咗甜品~有心太软&tiramisu
Tiramisu冇影到,但系有齐晒咖啡同酒香。
有时啲餐厅冇落到酒,或者酒俾咖啡盖过了。
会再帮衬这个集团👍🏻
分店的话,黄埔都唔错,室内设计、空间感同埋服务都好👍🏻