2024-11-13
👧🏻😋👅🍽✨多元化居酒屋 必食炸串 ☺️-🇯🇵 餐厅由来自京都既吉田师傅主理, 除左招牌炸串, 亦有一般居酒屋供应既刺身, 小食, 拉面, 仲有每日时令款式-🍨是日时令刺身💯白子 $98 饱满creamy软滑, 鲜甜浓郁入口即溶💯𩽾𩾌鱼肝 $138 厚身完全冇腥味, 质地柔滑拍得住鹅肝💯两款刺身都配上醋汁同微辣萝卜蓉, 就算唔加青柠已经好清新-🐟 五色刺身 $168✨五款都好出色, 尤其是吞拿鱼虽然油脂较少但都冇筋软滑好鲜甜; 秋刀鱼油润光泽, 鲜柠檬平衡鱼脂同带出鲜甜-🍤炸串拼盘5串 $158💯三文鱼串虽然炸过但完全锁住肉汁, 配上三文鱼籽同蛋黄酱好juicy💯和牛西冷充满牛油脂, 连埋黑松露酱一齐食, 加上炸浆好薄唔会觉油腻💯五款各有特色, 另有天使虾, 甜姜豚肉卷, 大根-🥔 半熟玉子薯仔沙律 $68✨薯仔沙律有烟肉碎, 流心蛋黄同鱼籽令沙律更湿润鲜甜-🧈 京都风玉子烧 $68💯京都style有少少咸味, 蛋汁满溢好juicy, 配上萝卜蓉同姜片好清新-🥩 和牛薄烧 $88✨烧汁好多好浓郁但又唔会觉得咸, 牛肉包住葱段好夹好香甜-🍜 冢田特制鸡白汤拉面 $68💯串亭集团旗下另有拉面
多元化居酒屋 必食炸串 ☺️
🍨
是日时令刺身
💯白子 $98 饱满creamy软滑, 鲜甜浓郁入口即溶
💯𩽾𩾌鱼肝 $138 厚身完全冇腥味, 质地柔滑拍得住鹅肝
💯两款刺身都配上醋汁同微辣萝卜蓉, 就算唔加青柠已经好清新
🐟
五色刺身 $168
🍤
炸串拼盘5串 $158
💯五款各有特色, 另有天使虾, 甜姜豚肉卷, 大根
🥔
半熟玉子薯仔沙律 $68
✨薯仔沙律有烟肉碎, 流心蛋黄同鱼籽令沙律更湿润鲜甜
🧈
京都风玉子烧 $68
🥩
和牛薄烧 $88
✨烧汁好多好浓郁但又唔会觉得咸, 牛肉包住葱段好夹好香甜
🍜
冢田特制鸡白汤拉面 $68
💯串亭集团旗下另有拉面店, 鸡白汤鲜甜浓郁有黏口感觉, 拉面弹牙, 简简单单好好味