2K
2023-11-15 17 浏览
🍗多功能串烧店🍖-最近多咗约喺大角咀食嘢 呢边餐厅越开越多 种类多唔怕闷😌 今次嚟食烧烤 店员推荐食烧蚝 铺头即开架 难得晚市仲有任饮优惠 下次再试下😉-🥟千味煎饺 (4款口味) $53/八只煎饺好正㖞 每粒都胀卜卜饺子皮又薄又烟韧😳 芫茜韭菜白菜同埋粟米4种口味 我就最钟意韭菜 贪佢够惹味😗 台面仲有辣菜脯 夹埋一齐食正呀👍🏻-🦪秘制蒜蓉烧大扇贝 $59/对面头有新鲜辣椒同秘制蒜蓉 连埋粉丝一啖食 不得了😇🪸秘制蒜蓉烧圣子王 $49店员话佢哋都会去下唔同街市拣货 呢个蛏子真系食得出好新鲜 厚肉得嚟够晒弹牙😍-🐮盐烧顶级牛利心 $35牛舌心烧得够juicy 肉味浓☺️🐷惹味烤汁猪腩肉 $17猪腩肉都几多汁 唔会嚡😋🐔烧汁鸡软骨 $21/对鸡软骨比平时食到嘅大粒 口感满分😏🐔免治鸡软骨棒 $21呢度既鸡软骨棒就唔系行日式风格 点啲孜然粉都几夹🫡-🍙火烧饭团 $28/两件去烧烤店最钟意嗌烧饭团💕 呢间好味 外面脆卜卜 入面啲饭仲系有黏性🥹-🥬惹味烧汁韭菜 / 惹味烤汁鸡脾菇 $13想食少少蔬菜嘅话 必嗌韭菜 大大条几入味🤭🍍烧新鲜菠萝 $22店员话佢哋有时收工会直接去果栏买菠萝 真系又甜又多
🍗多功能串烧店🍖
🥟千味煎饺 (4款口味) $53/八只