出面沾面通常得个咸字,面亦好少,但彩就唔系,就算唔加钱,佢面既份量都可以食得饱人!睇红叶前梗要食饱啲啦😍😍😍虾沾面(小麦面)因为太饿,所以食左几啖先记得影相😂😂沾面汤浓郁,呢种浓郁唔系味精唔系靠倒一大堆盐造成,食得出真系用左好多虾去煲出黎既靓汤,鲜甜浓郁,唔会太咸,食落唔腻!小麦面,唔似出面啲店咁系集中向拉面公司买返黎,食落有淡淡好香既小麦香,沾左汤唔会太淋,仍然可以keep到口感,食落淡淡小麦香同埋鲜甜虾味充斥住成个口腔,味道浓淡得宜,唔会好似其他沾面店咁只食到死咸味!如果对外面既沾面失去信心,觉得沾面只有死咸,你可以黎元朗总店试下!包你对沾面即刻有正面睇法,从此爱上沾面!(因为听讲西环𠮶间同元朗冇得比,所以我每次都只帮衬元朗总店)
睇红叶前梗要食饱啲啦😍😍😍

虾沾面(小麦面)
虾沾面

因为太饿,所以食左几啖先记得影相😂😂

2018-01-01
午餐