餐厅: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
资讯:

2022-08-19 131 浏览
是日友人特意过来陪我lunch,由于要赶番工,所以决定食个快靓正嘅lunch!👉🏻酥香脆猪腩+健康冷泡茶+伤心酸辣粉 $68即叫即炸,油香味浓,个皮超级香脆,仲可以拣辣酱或甜酸酱!薯粉口感烟韧弹牙!白桃乌龙茶清新,解腻一流!👉🏻牛展牛肚生菜酸菜红薯粉 $72伤心酸辣粉入面都有唔辣嘅好选择,自选粉面叫够3𩠌仲免费送野饮,好抵!一上枱友人见到巨量酸菜即刻心心眼!牛展牛肚嘅量都几多,一啲都唔吝啬,加埋烟韧滑溜溜嘅薯粉!饱肚又抵食!👉🏻凉拌海带丝 $22(伪)健康友人见到有海带丝食就忍唔住嗌!一上枱比个份量吓亲,好大碟!海带丝切到好幼身,所以更容易沾到辣汁,有心思!👉🏻皇牌口水鸡 (套餐加配)$33呢度嘅小食都可以拣唔同辣度,我同友人都唔系辣妹,所以叫左BB辣,估唔到加配都比左髀位我地,啖啖肉!鸡肉仲劲滑!加埋小小辣嘅口水汁,好味好过瘾!推介!👉🏻夫妻肺片$47一碟有齐牛展牛肚牛舌,加上辣油、葱花同花生,满足哂选择困难症嘅我地!牛肚爽口,仲沾满辣油,正!啲料夹极都仲有,岩哂同朋友share!见到隔离枱叫左皇牌口水鸡套餐(加大)$77,超大碟超吸引!下次一定要带个大胃王友人嚟食!

👉🏻酥香脆猪腩+健康冷泡茶+伤心酸辣粉 $68

👉🏻牛展牛肚生菜酸菜红薯粉 $72