2022-09-06
呢排屋企楼下开左间鸡翼山,呢间店真系想试左好耐,见佢有五间分店😆适逢朋友聚会,紧系买d番屋企happy share😆店舖有各款唔唔同味既鸡翼可供选择,而今次我同朋友简左几款比较香口既味道黎试一试😆😆😆$128/ 12件黑松露武士鸡翼黑松露味唔算最浓郁,加卖相好吸引,而且面头有啲紫菜丝😆宫崎南蛮他他鸡翼他他酱汁要比个赞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 因为个他他酱好百搭,而且好开胃,不停点其他野炸野食都唔漏😆😆配埋香口鸡翼😆正呀港式避风塘蒜香鸡翼避风塘鸡翼超级香😆👍🏻根本上远距离都闻到呢个避风塘味😆识落香口另外,我叫左个不要仪态一人餐 ($63)😍真系唔至一人份量👍🏻❤️大大份,有三件原味鸡翼,虾多士,呢个虾多士再加他他酱真系十分夹,超级好食既配搭👍🏻再加上一个温泉蛋蘑菇饭,呢个饭绝对系二个人份量,加上满满的蘑菇汁😂最后,仲半送左一罐气泡水橙汁😆爽🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩鸡翼山 (鸭脷洲)鸭脷洲利东商场地下38号舖🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩
$128/ 12件
黑松露武士鸡翼
黑松露味唔算最浓郁,加卖相好吸引,而且面头有啲紫菜丝😆
宫崎南蛮他他鸡翼
港式避风塘蒜香鸡翼
🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩
鸡翼山 (鸭脷洲)
鸭脷洲利东商场地下38号舖
🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩