2023-06-12 52 浏览
我呢日同朋友庆祝生日,拣咗间近近地喺附近食日式烧肉放题,之前食过觉得唔错仲有好多种类选择♥ Course B烧肉放题🥩 $448B餐已经好丰,牛肉多达25款😍分别有牛肋肉、里脊肉、薄炙、牛舌、豚肉、鸡肉、海鲜、野菜同熟食等等加埋多达102款选择🤩真系食肉兽岩哂🥳一开始会奉上拼盘船,职员仲帮我哋烧咗原条鱿鱼😍😍超大条啖啖肉😆而牛肉我就钟意里脊肉咬落肉质较爽口,薄炙呢个必点!加少少岩盐再点埋温泉蛋食系绝配🤩餐厅用QR code落单之后以新干线模式自动运输带运过黎劲方便同卫生,海鲜方面我哋嗌咗牛油扇贝(烧完都大大粒好鲜甜)、大虾、多春鱼同鱿鱼等都好新鲜自助吧出面有五颜六色嘅果汁同茶类,行出去见到七彩缤纷感觉好自愈💕仲有沙律🥗、爆谷、甜品雪条,最后紧系唔少得开启另一个胃食埋甜品🤪,牛奶🥛布甸好浓又滑♡ 烧肉有几个级别既价钱,食物种类好丰富!单单牛肉都有好多款选择,依家仲有优惠7:30前离座仲有八折✨

♥ Course B烧肉放题🥩 $448