2021-11-26
依间餐厅有好多🐻🧸🐻🧸虽然系👨👩👧👦亲子餐厅,但我去到都劲开心☺️咁多熊仔🧸本身已经令到我心心眼😍仲要已经布置左圣诞🎄装饰,令我更加童心爆发👧🏻👦🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪二人套餐𝐀 ($298) ▪️有齐晒汤🥣 • 前菜🧆 • 主菜🍽 • 野饮☕️.▫️欧陆式浓汤两客 • 牛油法包法包🥖搽左牛油🧈焗脆左罗宋汤🥣劲足料,有牛肉🐃 • 杂菜🥬系入面.▫️法式蛋黄酱焗鲜露笋蛋黄酱💛甜甜地,仲有d蛋咁🍳💚鲜露笋够嫩,食落冇渣🤓.▫️深海带子拼酱烧汁牛柳带子🤍有𝟐粒,拮住系件厚厚🤌🏻既牛柳到🥩牛柳🥩拣左𝟓成熟🔥牛味劲浓🐃,唔会韧。旁边仲有粟米粒🌽。蕃茄仔🍅 • 烟肉🥓卷豆豆 • 脆脆既粗薯条🍟 另配有烧汁 • 茄汁🥢.▫️卡邦尼烟肉扁意粉面头有豆苗🌱做装饰。劲多烟肉🥓 • 蘑菇片🍄热辣辣🔥,卷起个下出晒烟💨扁意粉软硬度适中,唔会好咸𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🤍.▪野饮▪(跟餐有茶🫖 或 咖啡☕️可拣)💁🏻♀️我地就加钱升级左特饮🍹.▫️热🔥 蔷薇之恋 (加+$16)面头加左玫瑰花🌹,底就有柚子蜜🍯用左茶底🫖,所以饮落有少少🤏🏻甘香,仲饮到淡淡🤏🏻既玫瑰花香🌹又唔
虽然系👨👩👧👦亲子餐厅,但我去到都劲开心☺️
咁多熊仔🧸本身已经令到我心心眼😍
仲要已经布置左圣诞🎄装饰,
令我更加童心爆发👧🏻👦🏻
▪二人套餐𝐀 ($298) ▪️
有齐晒汤🥣 • 前菜🧆 • 主菜🍽 • 野饮☕️
▫️欧陆式浓汤两客 • 牛油法包
法包🥖搽左牛油🧈焗脆左
罗宋汤🥣劲足料,有牛肉🐃 • 杂菜🥬系入面
▫️法式蛋黄酱焗鲜露笋
蛋黄酱💛甜甜地,仲有d蛋咁🍳
💚鲜露笋够嫩,食落冇渣🤓
▫️深海带子拼酱烧汁牛柳
带子🤍有𝟐粒,拮住系件厚厚🤌🏻既牛柳到🥩
牛柳🥩拣左𝟓成熟🔥
牛味劲浓🐃,唔会韧。
另配有烧汁 • 茄汁🥢
▫️卡邦尼烟肉扁意粉
面头有豆苗🌱做装饰。
劲多烟肉🥓 • 蘑菇片🍄
热辣辣🔥,卷起个下出晒烟💨
扁意粉软硬度适中,唔会好咸𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🤍
▪野饮▪
(跟餐有茶🫖 或 咖啡☕️可拣)
💁🏻♀️我地就加钱升级左特饮🍹
▫️热🔥 蔷薇之恋 (加+$16)
面头加左玫瑰花🌹,底就有柚子蜜🍯
用左茶底🫖,所以饮落有少少🤏🏻甘香,
仲饮到淡淡🤏🏻既玫瑰花香🌹
又唔会🙅🏻♀️好甜,好有层次,又养生💃🏻
▫️冻❄️ • 橙汁熊熊 (鲜橙汁 • 冰熊)(加+$8)
鲜橙汁底🍊,加左只橙色🧡既熊仔冰冰🧊
好可爱😳,大人细路见到都劲开心🥳
不过……最后佢溶左有𝐝唔舍得🥺
▪甜品▪
▫️自家制心太软 ($42) 🍫
时间⏰一定要掌握得好好既甜品🍮
大厨👩🏻🍳控制得好好,焗到面头少少脆🤏🏻
🔪切开入面朱古力浆🤎瀑布🌊咁流出黎
系超流心嫁🤤🤤
旁边仲有甜甜既水蜜桃🍑同𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍
🔺 以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺 有个细细地既🎡小朋友天地,小朋友👧🏻👦🏻可以入去睇书 • 玩玩具🪀
🔺每张枱都放左只熊公仔🧸,有𝐝枱仲会有多只劲巨型既添,我就好好运✨有只巨型既熊公仔陪我食饭🥰
🔺有儿童餐𝐌𝐞𝐧𝐮👧🏻👦🏻
🔺餐厅员工好𝐍𝐢𝐜𝐞 • 有礼貌🙇🏻♀️,又会主动同客人交流🤗