2023-08-27 182 浏览
之前同朋友经过呢间任食火锅,见到入边有好多唔同嘅选择,今日终于约到朋友去试吓😋我哋叫咗药膳鲜鸡汤,锅底入边有好多鸡同埋药材,饮落去有淡淡的药材味,好香!除咗打边炉之外,仲有任食刺身,三文鱼刺身肥美新鲜😋坐低之后就会送上一盘牛肉拼盘:牛舌心、极上牛肩嫩肉、牛板腱、封门柳。份量都大份而且呢几款嘅牛肉都好好味,油脂分布平均👍🏻各款牛肉食完之后仲可以任嗌😋另外,脆鲩片、鲩鱼腩爽口新鲜!除咗牛肉拼盘嘅牛肉款式之外,仲有手切安格斯肥牛!黄喉、牛胸爽,手切安格斯肥牛雪花好靓👍🏻我,牛胸爽一d都会肥,仲好爽添😋我哋仲嗌咗鲜淮山、莴笋、墨鱼丸、川汁皮蛋,川汁皮蛋嘅汁好香辣,好味😋最后叫返个雪糕做结尾,雪糕嗌咗荔枝味、云呢拿,味道唔会太甜😋

除咗打边炉之外,仲有任食刺身,三文鱼刺身肥美新鲜😋