2022-07-06 79 浏览
油麻地灯神主题日式烧肉放题 今次呢间都几搞笑 我谂系因为 萧山成日俾人话系灯神 佢开咗间神灯烧自嘲 仲用埋自己个样做招牌 食物款式系放题入面算系好多(价钱餐牌睇图)(而最吸引我去呢间嘅原因系 佢门口个吹气公仔 真系好过瘾 只手好似摩打咁fing fing fing 劲搞笑)新做会员有88折 或者买现金券都有优惠最平$238 呢日试左level 2 $308/位.呢日中午嚟到 都几多人 店内环境大 坐位几多唔洗等位 2个人可以坐卡位 望餐牌野食 种类款式好多 应有尽有烧肉 串烧 炸物 刺身 寿司 日式丼饭 海鲜 特饮仲要出面有个自助区 有点心 中汤 糖水 朱古力喷泉 生果 沙律 饮品 汽水 甜品 热盘实际有咩 可以睇图/餐牌 下面讲下有咩我钟意同值得讲既.先讲出面自助区 热盘有3样👌🏻麻辣鸭血 好多辣椒 一般入味👍🏻咖哩牛腩 好入味 牛腩煮到好霖😅日式关东煮 冇试炸鸡翼 有几只味 👌🏻蒜味👍🏻照烧👌🏻紫菜点心有两款包 造型几得意 但我冇试仲有👎🏻麻薯波波 👎🏻牛角包 👌🏻薯饼 👍🏻冬甩 旁边有朱古力喷泉 点棉花糖 生果冬甩点完朱古力唔错⭐️烧肉 肉类太多 今日我最钟意 秘制壶渍封门柳
新做会员有88折 或者买现金券都有优惠
点心有两款包 造型几得意 但我冇试
仲有👎🏻麻薯波波 👎🏻牛角包 👌🏻薯饼 👍🏻冬甩
旁边有朱古力喷泉 点棉花糖 生果
冬甩点完朱古力唔错
⭐️烧肉 肉类太多 今日我最钟意 秘制壶渍封门柳 肉质松软 唔韧
⭐️海鲜 有得烧生蚝 带子 帆立贝 大虎虾 烧鳗鱼
最重要有鸡泡鱼干 比较特别 平时居酒屋要成$60份
⭐️日式丼饭 试左鳗鱼饭 鳗鱼劲大旧 饭粒质感ok
⭐️饮品方面选择劲多 除咗外面自助区罐装饮品 教主0卡 汽水 凉茶 椰汁 啤酒 仲有唔少特饮 例如雪糕红豆冰 美禄恐龙 菠萝冰 黑牛 水果茶 仙草奶茶等等
⭐️甜品方面 有独立包装啫喱 雪糕 雪条等等
抵食:4/5
‼️想睇更多资讯
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #旺角美食 #任饮任食 #放题 #烧肉 #一日一黄店 #神灯 #烧烤 #烤肉 #刺身 #水产 #旺角美食 #放题 #任饮任食