2021-07-12
因为屋企有几百蚊嘅美心集团现金卷,唔系好想食中菜,所以黎左又一城嘅EXP食下西餐我地一行5人,因防疫规限要分2枱坐 好彩好快等到两张连住嘅枱EXP系正溜冰场隔离,佢又有开方式厨房睇人整pizza,又有bar枱,所以环境黎讲系几chill嘅讲返野食,今次叫左两个pizza,一个系肉丸,一个系巴拿马芝士,两个都系即叫即整,够新鲜!如果要挑剔少少,就系可以再焗耐少少,咁就够晒脆口!跟住叫左个韩式炸鸡石锅饭,卖相相当靓仔,味道都唔差,如果炸鸡份量多少少就更好啦!软壳蟹意粉估唔到佢会原只软壳蟹上㖞,上枱时仲系新鲜热辣,卜卜脆,意粉都有咬口,唔会太硬或太淋,味道方面可能落左少少辣,所以食落有啲刺激 不过系好食嘅水牛城鸡翼味道同出面食差唔多,都系好味道好彩有现金卷卖单 唔系嘅话价钱都有少少贵
软壳蟹意粉
水牛城鸡翼味道同出面食差唔多,都系好味道
好彩有现金卷卖单 唔系嘅话价钱都有少少贵