2024-02-26
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯有咩方便过可以行完街即刻食饭呢!?放工去K11行下街,发现原来都好多餐厅系商场入面,钟意食日本嘢嘅我就去左一楼嘅《雪村》。知道餐厅采用日本新鲜直送嘅材料,所以食材一定好新鲜同埋食得又放心。以下嘅餐牌仲有50%优惠,价钱系已经折扣。岩蚝 $29北海道直送,蚝身够大只又有轻微嘅海水味。三色迷你杯饭 $49除咗有我最钟意嘅海胆之外,仲有三文鱼子和吞拿鱼蓉,混合一齐食即刻感受到海鲜嘅鲜味。Omakase 8点盛 $244日本直送最时令嘅刺身,分别有鲛鲽鱼、真鲷、鲜鲭鱼、 拖罗、赤身、帆立贝和牡丹虾等等。我自己就最钟意食拖罗,冇乜筋位又肥美。鲭鱼寿司 $28 正价最后心思思想食埋件寿司,同样够哂鮨味。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯雪村 (尖沙咀)尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆1楼106号舖
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
以下嘅餐牌仲有50%优惠,价钱系已经折扣。
岩蚝 $29
北海道直送,蚝身够大只又有轻微嘅海水味。
三色迷你杯饭 $49
Omakase 8点盛 $244
鲭鱼寿司 $28 正价
最后心思思想食埋件寿司,同样够哂鮨味。
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
雪村 (尖沙咀)
尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆1楼106号舖