2015-09-06 1124 浏览
今日6点半就去左食metal steak ,到11点男人已经开始话饿😂我地不概为宇宙黑洞,但佢扭扭捏捏左3个钟先话落街食😒早d食咪好啰冇咁肥嘛😡佢成日都话七喜既鹅肠正,但搬左黎咁耐又唔见佢话黎食😅今晚试下啦。平时几时都多人排队,有时d台开到出门口,今晚好彩黎果时仲有位(坐左一阵已经爆)见到好多应该收夜既男人黎食少少野先番屋企,都有系几个朋友食野吹水,环境就普通,台面都系水,成个餐牌都系😰掂都唔多想掂,姐姐们做到咁夜都仲算有礼,好过好多出面餐厅。男人既皮蛋瘦肉粥$26-佢话咁夜唔好食咁heavy wo(咁就咪食宵夜啦好心😒),佢系一个偏食鬼,但佢边食边赞d粥系佢钟意果种,同出面粥铺唔同(但明明唔觉得有咩特别😂)白焯鹅肠牛柏叶$58-我本人钟意食肥肠,不过呢道都ok,好爽口,唔点豉油就真系完全冇味唔好食,有好多白菜响底😱整体正正正👍我既炸酱捞$33-坚系正,系好细个食到old school面店先做到既炸酱面,面劲弹牙,炸酱味道岩岩好,d肉丝超冧,宵夜份量岩岩好,但平时净系就可能唔够食。豉椒炒蚬$60-又一经典,完全冇沙,平时大排档食唔知点解永远得壳,但呢道旧旧都痴住肉,个味道好好,好入味,

豉椒炒蚬$60-又一经典,完全冇沙,平时大排档食唔知点解永远得壳,但呢道旧旧都痴住肉,个味道好好,好入味,送啤酒一流,好快比声称唔系好饿既男人清晒。

最后加埋2支可乐$8/支埋单正常价钱,以后有藉口成日食宵夜😂

好难得七喜过左咁多年同咁多间铺都仲保持到水准。
2015-09-05
$100 (宵夜)