2024-09-13 565 浏览
平日夜晚都full, 位置易揾, 长沙湾站5分钟步行距离. 上餐时间较耐, 由落单到上餐用时大约40分钟. 不过店员解释咁啱当日个出餐系统坏左所以时间耐左🫡🦪终极之广岛牡蛎浓汤拉面都好足料, 有三只胀卜卜嘅蚝✨另外有啲细粒嘅蚝仔, 汤底唔算好浓, 同个环境一样比较有屋企嘅感觉😂面质就偏爽口🍜终极之多重贝汁汤拉面好多种贝类海鲜✨有蚬, 有带子, 有鲍鱼, 有蚝. 汤底有贝类海产嘅味, 都几甜吓✨甜到以为用咗粟米去煲😂 值得一提系个溏心蛋真系几好食🙂‍↕️🥟小食 - 炸鸡皮饺子呢个出色呀 热辣辣, 又脆又香口, 馅料几丰富, 赞✨返食指数: 🥑🥑🥑🥑(5🥑满分)#终极之广岛牡蛎浓汤拉面 ($138)#终极之多重贝汁汤拉面 ($138)#炸鸡皮饺子 ($28)@kyoku_ramen______________________________📍 极之拉面 (长沙湾)长沙湾元州街399号喜漾地下2号舖#instafood #Instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatuide #drinkdrinkeateatguy #元州街 #喜漾 #长沙湾 #长沙湾美食

🦪终极之广岛牡蛎浓汤拉面

🍜终极之多重贝汁汤拉面

🥟小食 - 炸鸡皮饺子
呢个出色呀 热辣辣, 又脆又香口, 馅料几丰富, 赞✨

返食指数: 🥑🥑🥑🥑(5🥑满分)

#终极之广岛牡蛎浓汤拉面 ($138)
#终极之多重贝汁汤拉面 ($138)
#炸鸡皮饺子 ($28)

@kyoku_ramen

📍 极之拉面 (长沙湾)
长沙湾元州街399号喜漾地下2号舖

#instafood #Instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatuide #drinkdrinkeateatguy #元州街 #喜漾 #长沙湾 #长沙湾美食 #食好西 #DE九龙篇
  • 终极之广岛牡蛎浓汤拉面