2021-09-08 989 浏览
锅心已经帮衬左好多次丶哩间真系超抵食而且食物仲好有质素! 而我哩排就已经光临过4次🙈 首先你坐低之后店员会比张纸你先拣左食咩海鲜同配料 之后就会开始煲粥 上埋海鲜就可以开始打边炉架啦海鲜方面我最近去个几次都有少少差别的 第一次去既时候所有海鲜都非常新鲜!! 而且所有贝壳类海鲜都没有沙 非常干净👍🏼反而第二次去贝壳类海鲜较为普通 而且食到少许多沙不过200蚊黎讲小妹觉得食到咁多海鲜都算系咁! 都明白好难保证材料每日都咁新鲜‪而我觉得哩到必叫既配料一定系自家制手打鸡骨丸😎😎食落去有好多软骨粒 好有口感 而且肉好新鲜 如果大家去一定要叫黎试下😋😋最后最后就系个粥已经煲左劲耐既粥水充满住海鲜既精华 加上南瓜同芋头粒粒煲到溶哂 再将粥同菜圃放埋落去搅拌好味到唔识讲
2021-09-05
庆祝纪念