ℂ𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖 𝕒𝕣𝕥 𝕒𝕟𝕕 𝕜𝕖𝕥𝕠 𝕗𝕠𝕠𝕕, 𝕗𝕖𝕖𝕝 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕙𝕖𝕒𝕣𝕥🤍𝕙𝕚 𝕐𝕠𝕤𝕙𝕚会做晚市既咖啡店真系唔多,可能系好少人夜晚仲饮咖啡同茶❓🤣,或者怕咖啡店食物个量唔够饱❓🥸。同朋友黎到佐敦呢几条街,全部都系餐厅🍴,见呢间 Heart 白雪雪7点仲开门就担粗粗入左去🤘🏽。虽然系 dinner time,但 menu 不减数量有好多选择⛹🏽‍♂️,仲有两页系生酮食物。我地 order 左两款小食:脆炸云吞💥配蜜糖芥末酱🍯,一个字超级脆🙆🏽‍♂️,完全唔觉得腻;同埋蒜香鸡翼🍖配辣番茄酱🍅,鸡翼够香亦唔算太油,不过番茄酱🥫就咁食好过点黎食🙉。🥠Crispy Wanton | $58🐥Deep Fried Garlic Chicken Wings | $68主食系我地几番挣扎后,终于拣左共同喜好「辣椒与鱿鱼🧜🏽‍♂️」,蒜香辣椒鱿筒意粉🍝。香辣既味道,弹牙既口感,鱿鱼筒既可爱,争d唔够分🤼‍♂️,一人一碟更满足😏。🦑Saute’ed Baby Squid Spaghetti with Chilli | $98要打卡就要拣有拉花既热饮👻,果然两杯 non-coffee latt

🥠Crispy Wanton | $58

要打卡就要拣有拉花既热饮👻,果然两杯 non-coffee latte 都无令我地失望。蓝螺旋藻海盐焦糖鲜奶🩵,蓝色唔会太色素感觉,焦糖味比较强,海盐味可以多少少🤏🏽。而伯爵拿铁🤎既伯爵茶味好足好香浓,每日一杯都仲得🧸。

🐳Blue Spirulina Salted Caramel Milk | $50
🍂Earl Grey Latte | $50

甜品都有接近10个选择😯,我地拣左个应该相对 light d 既生酮黑芝麻豆腐芝士蛋糕🧀。唔知系咪生酮既效果🔸,黑芝麻既香加上豆腐既滑,成件事完全唔甜但又食到好 raw 既感觉🤲🏽,饼底再实一点就更正。

🐧Keto Black Sesame Tofu Cheesecake | $65

餐厅做紧韩星应援,有唔少海报同应援物摆设🇰🇷,有兴趣既 fans 可以到场支持下喔🧏🏽‍♂️。
用餐时段