2016-06-01 1294 浏览
年几前已帮衬呢度,通常都是周五周六晚先嚟,星期二食都是第一次!没周末咁旺,9:30pm到,闲日,位都唔洗等。我地两个人叫咗12样嘢,分别是10点前正价和10点后宵夜价。注意返大部分order都是最少叫两串的。是次order包括免治鸡肉:唔弹牙,无鸡味,鞋口鸡翼:啲肉好干牛舌:经典,话无渣就呃你嘅,不过胜在佢味道够浓,有咬口,唔会入口一啖油本菇牛肉:好香姑味,但牛雪到干晒,入口干到散开鸡软骨:我自己觉得干咗少少,可能有朋友会喜欢佢脆身烧秋葵:好味,惹味,追加咗一次!但我食到有一条有苦味,算啦烧山药:即系淮山,够爽脆,但有阵咩味?泥味?系咪正常架? 同酒楼果种鲜味有啲唔一样既?银杏:如果湿润啲会追加的!有甜有苦。露笋猪肉卷:ok 啦,不过啲笋头尾有啲干,好似比雪柜抽干咗水咁,猪油同笋两样撞埋系香嘅…鸡肉莲藕:一啲都唔好味,鸡似猪味,莲藕唔新鲜烟肉蕃茄:哗!惊喜㖞!估佢唔到!记得以前有位朋友嚟亲,都一定要叫呢个,话用料虽然简单但很美味㖞,叫到无嘢好叫就试下! 呵!猪油烧香咗有芝士既香气,加咗啲香草仲有啲pizza薯片既香味可以讲系几滋味。最后是海虾,一上枱真是有好大阵香气,不过肉身太干,近头

是次order包括
免治鸡肉:唔弹牙,无鸡味,鞋口
鸡翼:啲肉好干
牛舌
本菇牛肉:好香姑味,但牛雪到干晒,入口干到散开
鸡软骨:我自己觉得干咗少少,可能有朋友会喜欢佢脆身
烧秋葵:好味,惹味,追加咗一次!但我食到有一条有苦味,算啦
银杏:如果湿润啲会追加的!有甜有苦。
鸡肉莲藕:一啲都唔好味,鸡似猪味,莲藕唔新鲜
烟肉蕃茄
可以讲系几滋味。
最后是海虾,一上枱真是有好大阵香气,不过肉身太干,近头果啖有少少梅咗。

喜欢有水份的,就选择蔬菜类吧!
最新鲜的仍然是收费的冷蔬菜小碟,加埋佢个汁真是好滋味,可能流转量大的关系,佢可算是全店最新鲜的材料。试过喺屋企系整唔返既。今次嚟食,大部分食材都太干燥,唔系烧到干果种,系雪到抽干晒水。

最后提醒各位,记住!记住!记住要check 单! 由其系特价前后,几串几串咁,落差可以好大(差唔多$200上落)!今晚埋单时张单计咗3次先啱,人手落单,唔同人serve,总会有错,平心静气…记住唔好影响心情!

2016-05-31
$250 (宵夜)