2018-08-19
屯门市中心开左间好梦幻既餐厅💗🦄前身系Angelababy cafe我就无帮衬过但girlboss by master kama是以女生为主题的粉红色餐厅,餐厅摆设到餐点部分渗透著粉红色的元素,食物中的粉红色全部均以天然食材染色,好吸引😍点了一个Bossy Royal Set(二人餐) $368 同Kids set $78三层架充满英式下午茶的感觉,可选两款沙律或餐汤、两款前菜、一款主菜及两款粉饭包类。蟹肉牛油果苹果青瓜沙律🍏🥒味道好fresh,酸酸甜甜开胃。是日餐汤蔬菜汤,啖啖粒粒蔬菜👍shake shake单骨鸡翼(芝士波味粉)有得玩又惹味😋炸软壳蟹冬阴功意大利粉🦀🍝望落个意粉以为会好淡冇咩味,点知真系好有冬阴功味,辣味又够🌶好好味㖞,意粉有口感唔会好太软。香煎鹅肝海胆温泉蛋饭🍜🥚(+30蚊)去到咁矜贵嘅组合,味道都唔会差得去边仲有黑松露芝士玉子烧&烧一口安格斯西冷总之整体味道同感觉会令我再去。😋💗unicorn dream🦄🌈见到其他枱的客人饮,以为会好甜好漏,原来系波子汽水加巨峰提子沙冰,味道啱啱好唔会过甜。
屯门市中心开左间好梦幻既餐厅💗🦄
前身系Angelababy cafe我就无帮衬过
蟹肉牛油果苹果青瓜沙律🍏🥒
味道好fresh,酸酸甜甜开胃。
是日餐汤
蔬菜汤,啖啖粒粒蔬菜👍
shake shake单骨鸡翼(芝士波味粉)
有得玩又惹味😋
炸软壳蟹冬阴功意大利粉🦀🍝
望落个意粉以为会好淡冇咩味,
点知真系好有冬阴功味,辣味又够🌶
好好味㖞,意粉有口感唔会好太软。
香煎鹅肝海胆温泉蛋饭🍜🥚(+30蚊)
去到咁矜贵嘅组合,味道都唔会差得去边
仲有黑松露芝士玉子烧&烧一口安格斯西冷
总之整体味道同感觉会令我再去。😋💗
unicorn dream🦄🌈
见到其他枱的客人饮,以为会好甜好漏,
原来系波子汽水加巨峰提子沙冰,味道啱啱好唔会过甜。