2021-10-09 35 浏览
Purple Cafe🌟整体: 特色cafe 打卡多 啱哂D钟意紫色嘅人🏠环境: 就同个名一样 全店都系紫色 仲有好多花 啱哂充满少女心嘅你🧑🏻‍🍳服务: ☑️☆║.............║☆‼️蟹耔 蟹柳意粉 $88好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 常见cafe 食物 个汁几creamy 蟹柳呈丝状 唔系个D用面粉扮真蟹嘅蟹柳✅ 仲有木鱼丝 同 蟹籽做装饰同调味 ‼️ 带子忌廉意大利饭 $88好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 两三粒带子系面 唔系珍宝size 但系都唔系又细又韧 嘅带我个人觉得寸✅ 意大利饭 唔会煮到太硬或者太糊 啱啱好‼️ 薄荷柠檬蝶豆花 $42好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 只杯系几特别 俾光照会有彩光咁✅ 酸酸甜甜 仲有微微嘅mint 味 整体几fresh‼️ 芝芝抹茶 $48好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 虽然佢叫芝芝 不过我个人觉得抹茶味比芝士味重 ✅ 抹茶沙冰底 茶味浓 又唔会过甜

Purple Cafe

‼️ 芝芝抹茶 $48
✅ 虽然佢叫芝芝 不过我个人觉得抹茶味比芝士味重
✅ 抹茶沙冰底 茶味浓 又唔会过甜 几好

📍 太子通菜街254号地舖

G/F, 254 Tung Choi Street, Prince Edward

⏰ 星期一至日
12:00 - 22:00

☎️ 电话号码 69925996

📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励