2021-12-21 913 浏览
其实我不嬲都系一个外貌协会嘅人,我食嘢唔系好挑剔,不过就真系好睇环境。如果𠮶度地下系湿粒粒,又或者好似溜冰咁,我真系真系万分不愿意,总之就系唔可以太污糟啦。 荣安地下感觉唔系好污糟,只系旧。我食过几次都觉得水准ok可以,不过我唔系一个好车仔面嘅人,今日都系又陪我𠮶个好朋友嚟食佢最钟意嘅旧舖feel 。 但,今日真系好唔掂。 我嗌咗个油面、虾卷、鱼蛋、猪皮、生根($30),价钱梗系取胜啦,份量好多。可惜唔掂嘅就系𠮶啲猪皮,上面全部黐住一条条黑黑嘅猪毛,睇见已经好唔想食ಠ_ಠ 山根又唔热,条虾卷嘅质地系好腍好粉,一啲都唔好食。 我个friend就叫咗猪肠、猪红、鱼蛋、猪皮、粗面($34),唔记得有冇数漏😆不过,其实都系我朋友讲俾我听啲猪皮有好多毛我先至会发现,因为平时嘅我真系完全唔会咁细心留意到呢啲嘢。 我谂,我应该唔会再俾机会佢哋。

但,今日真系好唔掂。

我谂,我应该唔会再俾机会佢哋。