2012-04-20
之前每次经过都会买黎食,因为觉得佢比其他 froyo 足料同埋 yogurt 个味都ok~寻日又咁0岩行开果头就入去买左杯 large, 2个 topping以前大杯装佢0既topping 会分2层, 佢吱一半yogurt 会落一次topping, 再吱 yogurt 再加一层topping寻日买我见佢一次过吱, 得一层topping我就问佢: 唔系2层0既咩?职员: 唔系呀我: 以前系2层个wor职员: 依家唔系呀依家如果得返一层0既话我觉得一0的都唔值32杯一, 佢topping 0既种类唔多亦都唔特别二, 虽然话系 yogurt, 但我觉得只系 yogurt 味0既软雪糕咁样只不过系yogurt 软雪糕加 oreo 同士多啤梨 (large 跟2个 toppings)点都唔值32呱如果知道佢咁, 我就唔会食, 我不如食haggan dazs同埋 staff 态度都麻麻地, 感觉就好似: 系咁架喇所以冇下次~ holly cow bye bye~~~
寻日买我见佢一次过吱, 得一层topping
我就问佢: 唔系2层0既咩?
职员: 唔系呀
我: 以前系2层个wor
职员: 依家唔系呀
依家如果得返一层0既话我觉得一0的都唔值32杯
一, 佢topping 0既种类唔多亦都唔特别
点都唔值32呱
同埋 staff 态度都麻麻地, 感觉就好似: 系咁架喇
所以冇下次~ holly cow bye bye~~~