2017-09-24
今晚突然想食焗饭就又落去开饭主义到食,之前都食过觉得都OK,再加上大埔好少E类特色餐厅,所以就算价钱贵少少都觉得可以再试点知…今次中伏喇今晚叫左个咖喱牛肋条焗包同埋黑松露文也鱼海鲜焗饭讲真,个文也鱼焗饭真系完全冇问题仲好好味添,黑松露嘅香味真系香喷喷,香到不得之了,个饭嘅质地都焗得好好食可惜…个碗可以崩成咁嘅虽然唔关个饭嘅味道事但系个碗崩成咁真系好离谱之后到个牛肋条焗包,E个我之前真系好钟意食,因为佢啲咖哩唔系得个辣字,好有咖哩味,今次E个系辣同埋咸咁都未算最大获,啲牛肋条变咗牛肋丝,成个屋包里面得两三旧系完整其他全部一丝丝真系失望…最搞笑连把刀都系崩嘅当我辣到连杯冻柠水都饮晒嘅时候,想谂住问佢拎杯冰水饮下,佢居然话杯冰水要3蚊一杯,可能我小家,我真系完全唔明点解一杯冰水要3蚊之后问过阿姐攞纸巾,佢居然系袋度揾纸笔俾我点搞呀我好希望佢可以变返以前嘅质素,但我都相信我近排都唔会再去帮衬
点知…今次中伏喇
今晚叫左个咖喱牛肋条焗包同埋黑松露文也鱼海鲜焗饭
真系失望…
最搞笑连把刀都系崩嘅
之后问过阿姐攞纸巾,佢居然系袋度揾纸笔俾我点搞呀