餐厅: 元気寿司 (集成中心)
资讯:

2024-10-30 17 浏览
我一直都系依一间寿司店的会员,咁啱早排收到message话要续期,所以同埋屋企人一齐喺度食返餐认真讲依间寿司店嘅食物选择并不不算超级多,不过胜在佢嘅配搭都非常之唔错因为每次食饭都会同两个小朋友一齐去,所以佢哋架餐牌总有一些适合一家大细去吃的食物,例如炸薯条,牛肉乌冬,虾寿司,鱼子寿司 蒸蛋 以上的食物都系小朋友最爱另外除此之外,我同太太都钟意食带子寿司,三文鱼腩寿司另外我都喜爱佢哋个啤酒有阵时食嘢就系想一家人一齐食,各自钟意嘅嘢食一齐食都系一个好选择所以时间去开,我都会经常过去食,赞

另外除此之外,我同太太都钟意食带子寿司,三文鱼腩寿司

另外我都喜爱佢哋个啤酒

所以时间去开,我都会经常过去食,赞
2024-10-11