2024-01-13
放工肚饿上咗去mega box 揾野食,就俾呢间吸引住❤️因为经过门口已经见到有好多只大大细细唔同嘅熊仔🐻🧸吸引住… 仲见到唔少小朋友同屋企人一齐同🐻啤啤影相❤️入面有一个小区系俾小朋友玩🧸座位阔地方又大又坐得舒服,有好多🐻🐻睇住你食嘢🥰🥰员工个个都好好笑容😊一坐低仲好窝心俾咗杯暖水我地饮👍🏻同事本身想散叫但窝心服务员提醒我哋有套餐价钱仲抵…又真系㖞😂 我地想叫𠮶啲嘢食套餐都已经有,我哋叫咗一个$318嘅套餐都够食。本身想叫多个甜品焦糖炖蛋,但怕食唔哂所以无叫,下次再食时候就要试吓🤤🤤有是日餐汤加蒜蓉包头盘二拣一我钟意食法式香草牛油焗田螺🐌上碟嘅时候已经冇咗田螺壳,一碟有四粒下边有厚厚嘅薯蓉一啲都唔肥腻❤️主菜就食蜂蜜BBQ烧猪仔骨有薯条🍟全部肉都松软唔会黐住啲骨,佢𠮶个酱系蜂蜜BBQ酱。 不过就算唔食佢个酱汁,猪仔骨都已经好入味唔鞋口,小朋友都啱食。番茄奶油吞拿鱼螺丝粉有好香香草味架,仲好提升味蕾好开胃,唔会杰挞挞,我最钟意食呢款👍🏻👍🏻饮品可以只加$16就可以饮menu上饮品 A款我哋叫左以下2款,唔钟意饮热饮,亦都可以有冻饮🙌🏻蔷薇之恋热玫瑰花茶柚子热情玫瑰热玫瑰花茶热情果两杯饮品味道
一坐低仲好窝心俾咗杯暖水我地饮👍🏻
饮品可以只加$16就可以饮menu上饮品 A款
我哋叫左以下2款,唔钟意饮热饮,亦都可以有冻饮🙌🏻
蔷薇之恋热玫瑰花茶柚子
热情玫瑰热玫瑰花茶热情果
两杯饮品味道适宜,仲有几粒玫瑰花喺上边,好啱呢啲天气饮。
走时候发现原来佢有一个小型嘅party Room目测应该都可以坐到10-15人。行出去carpark 拿车又好方便,唔使兜兜转转。