2023-08-10 141 浏览
最近放暑假带小朋友去Super Sports Park放电, 好彩呢度都有埋餐厅, 方便我可以喺餐厅食住野睇实小朋友🤣 呢度食物以西式为主, 仲有唔同特色饮品可以选择☺️▶️墨西哥辣椒辣肉肠薄饼 🍕批边香脆可口, 辣肉肠唔会好辣, 小朋友都食到, 上面仲有劲多芝士tim😋▶️蕃茄肉丸意粉 🍝小朋友最中意食,味道酸酸甜甜! 肉丸容易咀嚼,无论味道定口感都唔会单调😉▶️儿童餐 🍱有蛋沙律、沙律菜、炸鸡翼、薯条同肉丸! 份量都几多, 而且有吸引小朋友嘅炸物, 亦有健康沙律平衡, 小朋友都食得好开心!😝▶️香蕉船 🍨碟上面铺满青柠同提子味啫喱碎,仲有朱古力百力滋做装饰, 当然唔少得草莓雪糕同朱古力雪糕啦😍本身话食饱嘅大家, 突然一下就食晒! 最尾叫埋一人一杯饮品,连fruit punch 同cocktail 个d 都有😍

▶️墨西哥辣椒辣肉肠薄饼 🍕

▶️蕃茄肉丸意粉 🍝