2019-08-27
暑假最岩带小朋友去放下电,一直想带小朋友去大树先生的家玩下,应承左小朋友既野就当然要做啦!朋友提醒要先book位,我地选左1:00-3:00PM个一场时间,一入去餐厅,干净,而且地方都几大,先坐低点左食物,小朋友就急不及待要出去玩,波波池,钓鱼,积木,露营🏕️,小朋友玩得尽兴,大人又可以轻轻松松坐下,而且玩之前都会先消毒,令大家玩得放心!大树先生的家既入场费可以用作食物消费。食物份量极多,而且水准都高!黄咖哩忌廉汁意大利饭配海鲜:海鲜一排排系饭面,而且新鲜,带子肉厚大粒,意大利饭加有黄咖哩,味道又唔错~烟三文鱼忌廉汁意大利粉:份量真系好多,意粉煮得岩岩好,烟三文鱼味道浓郁,忌廉汁又够!意式茄蓉杂菜意大利粉:材料丰富,菜同菇类都多!(儿童餐)螃蟹宝宝配照烧鸡扒:因为小朋友好钟意蟹柳,二话不说佢自己点左呢个螃蟹宝宝,外貌精致有趣,吸引小朋友胃口大开,配有餐汤,水果,健康有益,照烧鸡扒喜出望外,味道一流!大人可以一边轻松坐下食下野,一边望住小朋友玩,小朋友又可以放下电,下次会带小朋友再黎🤩
意式茄蓉杂菜意大利粉:材料丰富,菜同菇类都多!