2022-10-06
屋村商场内一间装修新颖既中菜馆,份量大又抵食!蒜蓉粉丝蒸元贝 $884只大大粒既元贝,以$100都吾洗既价钱食到相当抵食!而且佢用炸蒜铺面,粉丝同元贝以熟油淋上,做法都无马虎!味道都好好。客家盐香鸡 半只 $48晚市大优惠之一,呢个价钱相当超值!$48半只鸡,份量都吾少,望落去啲鸡都几算靓,鸡肉几滑同入味,性价比非常高!酥脆胡麻虾球 $118炸虾球炸到薄脆,粉吾多,虾球几大只,虾肉几爽口。再加上胡麻芥末酱,变得有点新意,不过我本身对芥末味一般,觉得比较抢左个虾球味。虾籽锅塌豆腐 $888件满布虾籽既豆腐,豆腐够滑,几特别既菜式,好好送饭!樱花虾带子炒饭 $90炒饭份量大得有点惊人,目测有6人份量,炒饭有带子、翠玉瓜粒、蟹柳、叉烧等材料,最上面铺左樱花虾干。味道吾会好咸,几适合配𩠌食饭。最后屋企人同待应倾开计,送左个芒果椰汁糕比我地食,成餐饭食得好满足。晚市大优惠一定要分享比大家知!
蒜蓉粉丝蒸元贝 $88
4只大大粒既元贝,以$100都吾洗既价钱食到相当抵食!
客家盐香鸡 半只 $48
晚市大优惠之一,呢个价钱相当超值!
酥脆胡麻虾球 $118
虾籽锅塌豆腐 $88
8件满布虾籽既豆腐,豆腐够滑,几特别既菜式,好好送饭!
樱花虾带子炒饭 $90
晚市大优惠一定要分享比大家知!