2021-09-08
今日有小朋友来我家玩,作为长辈都要请下佢哋食嘢,但又唔想太破费,就决定买冬甩🍩😋。论价钱和Size, 所有味道任选一盒12件冬甩都系$158,平均$13一件真系抵食㖞,以下都系我最爱的选择,由上而下,左至右排列:1. Alcapone / Marble Hazel / Oreology / Berry Spears2. Mr Mokocha / Mr Green Tea / Forest Glam / Strawberry Rainbow3. Tiramisu / Chico Caviar Chocolate / Yin Yang / Jacky Chunk无孔的冬甩内有大量cream;有孔的冬甩外层有装饰加强本身个味道。放埋一齐都系好吸引,有冲动好想食晒佢哋。