2021-09-11 491 浏览
难得湾仔黄茶记(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 之前去几次都唔开 今日撞到佢开都几兴奋😆👉🏽咖喱猪扒饭个咖喱汁偏辣,可能我真系好唔食得辣💀汁比较稀,但都多,好足够用黎捞饭同点猪扒,唔晒悭住用☺️一上枱个猪扒真系热辣辣 要衬热食,块猪扒又好够脆,十给惹味!同埋系3块猪扒既分量 唔洗饭都够饱🙀👉🏽干炒牛河 + 套餐(雪耳汤+菜心)雪耳汤饮落似味精汤唔知点解 但明明都好多雪耳同鸡丝系碗汤到🙈🙈菜心新鲜 冇煮到老晒 色泽都靓靓干炒牛河feel到好够镬气 牛肉都好多 完全冇hea 我Overall黎讲啲野食好好食,好够镬气!超过一般茶记水准,食物价钱偏贵 但都好值得食! 2个女仔食已经叫晒少饭少分量 都系食唔晒 可见几咁抵食!同埋系良心小店 要多多支持!💛💛

👉🏽咖喱猪扒饭

👉🏽干炒牛河 + 套餐(雪耳汤+菜心)
菜心新鲜 冇煮到老晒 色泽都靓靓
干炒牛河feel到好够镬气 牛肉都好多 完全冇hea 我