2023-03-17
大件夹抵食嘅街坊Pizza | Canadian Pizza成日经过Canadian Pizza见到佢玻璃窗度摆满晒大大块pizza,一直都想试吓😍今次我喺附近扫完街,终于忍唔住要买返A slice of Pepperoni pizza 🍕$45。 本身系打算外卖食,等咗几分钟佢整热返啲pizza出嚟,仲帮我哋cut咗一半,唔想食得咁狼狈,就胆粗粗问店员可唔可以进店内坐低食。店员都好友善表示可以💕佢个pizza饼底唔似出面某连锁pizza店咁硬,系偏淋,易咬,我比较钟意依种淋嘅口感😋其余pepperoni都正常发挥,冇特别惊喜。但总括嚟讲,$45分到2人份量,我觉得算唔错👍🏻Bible rating: 7/10📍地址:Canadian Pizza (「逸」酒店) (红磡)红磡芜湖街83号「逸」酒店地下2A-2B号舖
Bible rating: 7/10
红磡芜湖街83号「逸」酒店地下2A-2B号舖