2018-10-03 1000 浏览
公司附近近近地有间酒楼,lunch time去左一试。一入到去,系好怀旧既感觉,而且自己揾位,冇人招呼你。后来职员比左菜单我地睇,同茶餐厅既餐牌冇异,仲有奶茶、柠檬茶饮😱酒楼竟然冇点心纸😱后来发觉酒楼既中间有点心车,有几款点心可以选。我地见点心太少款,最后叫左一人一个𩠌。滑鸡蒸饭($48)大大碟饭,味道ok,但鸡既份量好少,而且仲有少少好似未熟...茄子炆米($54)正常味,但偏淡,茄子都好多旧咕噜龙凤球煎面($59)尼碟最好食,面超多,仲煎到脆卜卜!龙凤系指咕噜虾同鱼块,卖相好得,料又多饮品叫左冻奶茶少冰(+$3)劲大杯!少冰=走冰,黎到我手已经一粒冰都冇😂甜左少少,茶底好浓好浓真系好浓...我饮哂成杯之后觉得个人四枝无力、有少少手震同心跳加速....食物味道普通,但超大碟!一枱四个人,三男一女,加埋净左一碟饭😱点餐仲有汤同一碟菜送,食到好饱而尼到服务态度超差,冇人理你,例如叫外卖盒,叫左三次都冇比,最后阿姐指个柜叫我自己攞😓哦 所以免收加一服务费😄
公司附近近近地有间酒楼,lunch time去左一试。
一入到去,系好怀旧既感觉,而且自己揾位,冇人招呼你。

滑鸡蒸饭($48)

茄子炆米($54)
正常味,但偏淡,茄子都好多旧
咕噜龙凤球煎面($59)

饮品叫左冻奶茶少冰(+$3)