2015-03-25 1065 浏览
好耐都未同中学同学聚会啦!呢一晚唔单止同相识好耐既同学详谈外,最最最值得既系既然用左百两蚊就食到我地三个满载而归! 由于太多人帮衬一番 ,但系我地都只系等左十几分钟。店员更为左提高效率,比左张餐单我地点。一入到去就好快上菜,三个饥肠辘辘既青年人立即开动享用了 第一道上既菜色系蒜蓉牛油金针菇,我地抱住试新野既心情叫既。殊不知,金针菇有重重既蒜蓉及牛油味外,总有很多汁,非常juicy 之后就到日式饭卷--炸虾饭卷,真系劲饱唔系讲笑,同拳头差唔多大。夹落去唔会散;食落去十分脆!!我地食到呢到已经好饱lu 最后点少得日式沙律呀,话比你地听,识食十定食只系用四十蚊就可以食到半个篮球甘大既兜既蟹籽沙律。料多;酱多;青瓜脆多多:p
由于太多人帮衬一番

蒜蓉牛油金针菇