2020-11-30 687 浏览
平时谂唔到食咩,又唔想入元朗中心人迫人,我地就会去天空之城揾食😋 Crazy February 都算系之前常去嘅餐厅🥰 冇黎一排,价钱好似调高咗,但分量再大份咗🤭🌮香煎大鸡扒意式包配薯条 ($78)真系大鸡扒!其实鸡扒下面仲有块意式包,只不过被大鸡扒完全遮盖住🤣 鸡扒大到系唔可以当夹包拎住食🙊 系要用刀叉先食到😂 又香煎又啖啖肉,真系好满足💕 另外薯条系可以转为有机杂菜沙律😎 不过当然配脆脆薯条邪恶啲开心啲😈🥗菠菜忌廉三文鱼意粉 ($75)真系好大碟,绝对系二人分量🙈 我每次黎要打包当晚餐食😆 除左意粉多,材料都比得好足!味道都调得合适,淡淡忌廉香,唔会太淡太咸,好有家庭小店风味😋午餐时间仲会包是日餐汤/ 蒜蓉包/ 饮品,咩都齐哂仲要咁大份,真系好抵食👍🏼

🌮香煎大鸡扒意式包配薯条 ($78)

🥗菠菜忌廉三文鱼意粉 ($75)