2024-06-23 139 浏览
朋友话之前系红磡体育馆睇女排𠮶阵, 食过一个Booth 叫Siam28觉得好好食,就特登揾返餐厅出黎带我去食好西♥️作为海鲜控真系要试下「泰式沙嗲海鲜桶」✨ 卖相吸引伴随浓烈香味睇见到流晒口水。入面有原只龙虾、白蚬、青口、鱿鱼、巨型带子、仲有超甜粟米, 份量足够两个人食🫶🏻 每款海鲜肉质实净弹牙味道鲜味, 酱汁辣嘅程度可以自己选择,我地拣咗加BB辣,真系惹味到食唔停口💯除此之外其他野都好好食,「泰式酥炸牛舌」异常酥脆香口,Yummy✔️「芒果香煎糯米饭」芒果香甜,煎糯米饭外脆内软有嚼劲啖啖米香✔️「泰式芫荽特饮」芫荽清爽,口感独特,解渴佳品✔️「龙眼蜜糖冻饮」龙眼甜美,蜜糖香浓,冰凉爽口✔️两杯饮品都忍唔住encore 咗🫶🏻食饱饱好满足呀✨

• 泰式沙嗲酱海鲜桶