2021-01-21 293 浏览
🤤厨十三老檀酸菜鱼🐟嘅大名一早就👂听过,之前见长期都要🙈排队,依家疫情😷关系见到系 D2 Place 呢间唔使排队😮即刻入去试吓!餐厅入面采用🪵木系轻工业装修风格,简约舒适🥰。部份墙上边有主题🖼挂画,感觉比较😎年轻型格。餐牌📖上边嘅菜式🍲名称改得几🤣得意大家可以留意下。我哋叫咗一个🔥酥炸无脸男🙈,同埋一个大🥬酸菜鱼🐟加粉丝、午餐肉同鲜腐竹,朋友❌唔食🌶辣,佢哋呢度个酸菜鱼系可以走辣,啱晒🥰。呢个🔥酥炸无脸男🙈其实系炸🐖猪肉,入口好酥脆👍,沾上少少🤏辣粉食起上嚟🤤就更加惹味😋。呢个🥬酸菜鱼🐟真系好大盆🤣,系三人份量,我哋仲➕加咗粉丝、🐖午餐肉同🤤鲜腐竹!朋友仔🙅‍♂️唔食辣🌶,所以走咗辣😂,唔辣嘅🥬酸菜鱼🐟反而更加食到🥬酸菜嘅层次感!鱼🐟片好香好滑而且分量十足👍,真系食过返寻味😋!总体来讲,🥬酸菜鱼🐟十分😋美味,份量十足👍而且价钱合理🥰,一定会再嚟🥳,希望下次可以试吓佢其他小食🤤!

餐厅入面采用🪵木系轻工业装修风格,简约舒适🥰。

部份墙上边有主题🖼挂画,感觉比较😎年轻型格。

• 酸菜鱼