餐厅: 川粤時空時尚小廚
资讯:

2023-01-21 70 浏览
今日咁啱同老公出去观塘行下,醒起曾经有朋友同我推介过一间川菜嘅餐厅,就即刻问佢系咪呢间餐厅🤣🤣朋友仲推介我地一定要试招牌水煮鱼🐟一上枱我地就闻到超级香既辣油味,啱晒我依啲钟意食辣嘅人😆😆佢嘅份量比起出面嘅餐厅要多完全食得饱🤓仲要系鱼片嚟嘅,方便晒我呢啲懒人🥳鱼片食落去好滑同埋好鲜。佢既配料都比得好多,例如豆卜、莴笋片、芽菜、莲藕片及寛粉。配料最欣赏就系佢哋嘅寛粉,超级弹牙同埋烟韧,食落去唔会好霖,超赞👍🏻🥰而家嘅天气又开始转凉,啱晒而家嘅天气食,食完之后食好暖身😙😙大家咁啱经过又想试下川菜可以试下呢间餐厅实会有惊喜😆招牌水煮鱼 $168
大家咁啱经过又想试下川菜可以试下呢间餐厅实会有惊喜😆
招牌水煮鱼 $168