观塘打工仔又有一间外卖店可以系Lunch选择喇🎉之前系沙田食过小胖,已经觉得性价比几高,而家知道观塘原来都有分店,咁近自己当然就买返黎食啦😆台湾铁路大排骨便当 $61大排骨真系好大块,猪肉腌得好入味,味道甜甜咸咸几惹味,入口肉质软腍多汁,饭量超多,加上配料有蔬菜🥬粉丝同菜甫蛋饼,大食既男仔应该都够食😆三杯蜜汁烤鸡排便当 $59烤鸡排厚肉多汁,而且肉质软嫩,鸡皮烤得微微焦香加上淡淡蜜汁味道,入口惹味🐥士林盐酥大鸡腿便当 $61大鸡腿冇令我失望,盐酥外皮炸得酥脆可口,唔会太咸,鸡肉同时保持鲜嫩多汁,有外脆内软既口感,而且好细心将鸡腿切开两半,容易入口冻无糖绿茶 +$6冻金桥柠檬茶 +$6冻冬瓜茶 +$6饮品跟餐加$6就有大大杯,都几抵饮,尤其特别钟意无糖绿茶,非常解暑☀️虎咬猪刈包 $38虎咬鸡刈包 $38呢款系小胖新出品,刈包口感松软,味道带微微甜味,肉量都好惊人,无论鸡扒定五花猪肉都好大块,加上有酸菜同芫荽可以大大中和油腻感,超推介🌟

台湾铁路大排骨便当 $61

三杯蜜汁烤鸡排便当 $59