餐厅: no.11
资讯:

2021-05-16 715 浏览
呢间NO.11cafe位于长洲中兴街,店舖环境都算唔错🤔,地方坐落感觉都好舒适😙,尤其是Cafe外面都有好多坐位,系到叹吓咖啡倾吓计都系几好🤔👍!.All DAY Breakfast烟肉酸忌廉焗薯烟三文鱼牛油果酱蟹肉焗薯Cafe嘅早餐份量十足🤔,每一款卖相都好吸引😮,有烟肉,香肠,炒蛋,大啡菇,罗勒酱焗蕃茄,焗豆,牛角包及沙律,我同咗D朋友去咗食嘢😋,就试咗呢三款早餐,去嘅每一款都有唔同嘅食材,其实每款都好似差唔多🤔,望落每一款都有D唔同!.牛油果酱蟹肉焗薯除咗份早餐另外去嘅焗薯蓉,上面放满牛油果蓉,再放满鲜味嘅蟹肉味道十足😋,另到份早餐更加丰富,更加有营养👍!.烟肉酸忌廉焗薯三文鱼去嘅早餐都系差唔多一样🤔,另外都配有酸忌廉焗薯味道十分之唔错😋又特别🤔,去嘅焗薯面放咗D酸忌廉同埋烟肉,另到𠮶焗薯更加好味🤔😋,另外D三文鱼十分之新鲜啖啖肉,口感都好正🤔👍!.红莓十蓝莓呢杯饮品卖相都唔错,饮到入口感觉味道都几好🤔😋,味道都好特别🤔又唔会好甜!.我叫咗呢三款咖啡caffe latte,hazelnut,Mocha,闻到咖啡味道好重😋,饮入口咖啡味道浓郁😙,真系唔错!.*价钱一般,食物都好有水

All DAY Breakfast
烟肉酸忌廉焗薯烟三文鱼
牛油果酱蟹肉焗薯

牛油果酱蟹肉焗薯

烟肉酸忌廉焗薯三文鱼

红莓十蓝莓

*价钱一般,食物都好有水准,我觉得都算唔错*
2021-05-11