2024-06-23
无细心睇评语,只睇头几个评语以为茶聊好正。环境: 一早已订位,一入去就安排24号枱,无五分钟就比言语压力我,要求我调枱。调左33号枱,对正厨房,好大油烟。同隔离枱距离好近,有压迫感,成间餐厅又嘈,好难倾计。坐椅系铁櫈,同行有大肚婆,成餐饭好担心大肚婆坐得唔舒服。食物: 肉眼五成熟- 厨师真系好高技巧,可以煮到块牛生得黎又柴口兼无肉汁,部位极多筋位,就算用牛扒刀都好难切,口感十分韧。牛算有牛味,薯仔唔错。明太子意粉- 份量少得惊人,系正常餐厅嘅一半再少啲,意粉质感好奇怪,不过酱汁正常。服务: 前文提及一入餐厅就被人施压调枱。 而且无主动serve 过一杯水, 大肚婆提出要水时,侍应竟然要求大肚婆自助倒水,语气亦不好。 因为肉眼太韧关系,我地食得好慢,虽然未到用餐九十分钟,但已经比侍应催还枱。食过咁多餐厅无试过俾咁差嘅评语!
食物:
食过咁多餐厅无试过俾咁差嘅评语!