2024-01-01 782 浏览
食开博康金沙角 谂住转下 点知就中哂伏 见餐厅都几多街坊食 仲有唔少人等外卖 谂住唔差得去边啦 点知⋯🤯一次叫左2个𩠌 再后补个通菜 茄子排骨煲上得几快 但唔香 冇镬气 茄子🍆咬落个心仲硬硬地 排骨咬唔入😰 食完等几个字先上到个杂菌扒豆腐 卖相完全颠覆我认知 以为系白色豆腐上面舖杂菌汁 但原来系炸过既豆腐同杂菌汁兜埋 然后冇件豆腐系完整🫠🫠🫠成碟𩠌睇落似𩠌头𩠌尾兜埋咁然后又等左几个字先上腐乳通菜炒鲜鱿 鲜鱿算多 但咸到🥴 食餐饭等既时间耐过食😮‍💨整体尼讲 呢间野只系将食材煮熟 冇镬气 冇卖相 味道劣 同埋楼面都几多人 但冇人会执野 要叫先执 不过一坐底个时就好主动俾啲碗仔我地方便share食 另外餐厅主要胶碗碟为主 啲餐具劲油🤢