2013-10-03 3021 浏览
第一次写食评,真系忍唔住要分享下,食得好唔满意!同朋友食饭选择左呢间。一开始入去见到餐牌每样野都唔平。紫菜卷$90  算,叫其他野。先讲前菜,有几碟,份量都一般。最好笑系莲藕,人头计,每人一块,真系佩服师傅嘅刀功,每块都好透光  我去之前已经睇左少少食评,知道只有泡菜可以refill一次。朋友叫左佢refill,开头侍应都话只可refill一次,但转头佢走返来话无得refill...点知隔离枱话想refil,佢攞左2碟前菜俾佢! 点解会咁!!主菜:因为每样野都差唔多要100蚊,谂住叫个汤有饭会饱肚d,上菜个下真系大大伏,无饭不单只,个辣味牛脯丝汤同我系屋企hea煮嘅泡菜汤无分别,芽菜,蛋花,少量粉丝,极微量牛肉碎同丝,牛肉嘅份量连一块吉野家肥牛都唔够,少得可怜,说好的牛腩呢  最后要加10蚊叫个白饭,先叫有野食。食到最后真系唔想食。。以后都系去返食开个2间韩国菜。.at least食得饱又平d.埋单加一要120。。但系好似无食过咩咁。另外,朋友叫左豆腐锅,结果等左30分钟有多,仲要追左好多次。。侍应有等于无。叫佢加水都要叫几次  服务真系麻麻,下次请都唔来。前菜(注
第一次写食评,真系忍唔住要分享下,食得好唔满意!
 算,叫其他野。
点解会咁!!
主菜:
 服务真系麻麻,下次请都唔来。
前菜(注意份量,3个人)
辣味牛腩丝汤(味道好一般)
2013-09-21