2024-10-05 497 浏览
可能系开业初期,人手极度不足!有吉枱执好都唔会即刻俾你入!收咗啲杯就就咁放晒喺水吧枱,系成座山咁,大家最近去应该都好大机会见到。然后今日等左好耐,大概45分钟,佢俾咗张冇景嘅枱我同我小朋友!!!真心等咁耐系想边睇景边食嘢,佢明明有其他枱,问佢佢都系话唔俾转!系,我有啲骨气系可以即刻走,但等咗咁耐,我唔食小朋友都要食!我讲梗系冇戴帽果个疑似经理!佢态度唔系好差,但我觉得系佢安排入座嘅问题,而且最入面最好view果度有吉枱点解唔俾我地,真系谂返都嬲,black list左一定唔会再去呢间!排队等等极度唔人性化,佢哋慢动作执枱好似唔想招呼人入去咁,想睇景嘅大家买定外卖坐海滨一样可以!食物系正常嘅。真心系呢间management好差,前所未有咁差!!
2024-10-01
等候时间
45 分钟 (堂食)