2022-09-03
1925 浏览
疫情左几年已甚小有多人聚会,由其同几个由网上认识既朋友,每年都希望最小都出来见一次面!因为有位新手司机,所以要揾个容易泊车既地方而又有免费泊车,大家来自港九新界,交通便利都相当重要,最后就拣左九龙塘又一城。可能星期五,离远就见到好多人围住接待处,好在一早BOOK左位同已有代表早到拎位,避过重重人堆直入感觉超爽啊我最钟意沿路入座时,都望下其他食客食咩以作参考,因为有朋友试过话份量唔小,几个人商量完之后叫左个二人餐,另再叫点主食,果然一上枱大家都觉得决定无错,份量真系唔小,味道都唔错。大家其实最期待系边饮边倾,饮品种类都算多撰择,有无酒精类都有,卖相亦都OK,但等左好耐都未到,问侍应都问左几次就有D失望!环境有D酒吧FEEL,令人有放松感,亦可能因为咁所以比较嘈,比较难倾偈,如果想大吹大喝HEHE HAHA开心一晚系可以既,但如果要谈心倾下心事就唔好考虑啦!