2014-05-20
一行12人连BB, 想揾个舒服d既地方坐低聚下所以拣左呢度叫送, 跟餐牌睇, 知佢D例既份量唔可能够一位人食, 好多都加大,有D惊唔系个个钟意食所以无加大到落单个个系咁sell条斑, $980唔系问题, 问题系大家都唔like食呢d鱼, 有长辈系度就会叫既,但系阿姐你唔驶西面嘛, 你厨房割得多得济卖唔驶唔系我既问题law唔该我地张单叫左10几样野都系我地想食既, 你sell都sell d 同我地落左单既野口味岩d既野丫我地黎食野唔系食你厨房卖唔晒个d野架海折头, 爽口入味, 唔错片皮鸭, 唔记得pre order, 好在我地系头轮, 都叫到皮薄香口唔过肥, 系呢度应有既水准宫廷骨香浓味美, 唔钟意肥既朋友唔紧要, 可以直接夹肥肉以外既瘦肉金沙虾唔够获气, 虾唔够大只同新鲜, 有d失望, 出面无咁大名气既食府做得更好获仔牛柳够获气, 牛柳鲜嫩, 薄砂煎得好香口, 不俗蛋白蟹肉伴鲜虾几粒唔够鲜味既虾粒加近乎揾唔到既蟹肉可以当系一个咸既蛋白甜品d送唔系一次过叫, 因为d送来得太快, 张台都摆唔晒, 食完一轮谂紧再叫咩食又系个阿姐走埋黎话出面有人等台, 可以埋单未, 我地坐低2个钟都未够我地话
所以拣左呢度
有D惊唔系个个钟意食所以无加大到
我地黎食野唔系食你厨房卖唔晒个d野架
海折头, 爽口入味, 唔错 片皮鸭, 唔记得pre order, 好在我地系头轮, 都叫到
皮薄香口唔过肥, 系呢度应有既水准 宫廷骨
香浓味美, 唔钟意肥既朋友唔紧要, 可以直接夹肥肉以外既瘦肉 金沙虾
唔够获气, 虾唔够大只同新鲜, 有d失望, 出面无咁大名气既食府做得更好 获仔牛柳
够获气, 牛柳鲜嫩, 薄砂煎得好香口, 不俗 蛋白蟹肉伴鲜虾
几粒唔够鲜味既虾粒加近乎揾唔到既蟹肉
可以当系一个咸既蛋白甜品 d送唔系一次过叫, 因为d送来得太快, 张台都摆唔晒, 食完一轮谂紧再叫咩食
我地话我地仲要叫野食, 佢西面行开
到我地order完, 10mins 来晒我地加既野
食左2/3, 个阿姐又走埋来, 拎住张单
我地话我地无人叫埋单, d野都未食晒
佢劲西咁嘈住话咁头先又叫埋单
你自己想老屈我地埋单唔好懒落我地度la!
到真系差唔多食完, 大家已经因为条阿姐一肚气
条阿姐又走埋来催埋单 话出面有台客等紧, hey, 我地喂紧奶呀! 咁多张台系出面, 你系死cher我地呢张咁得闲架呢!
喂完奶, 埋单走
走到出去, 得5个人(连小朋友)系度等紧
你系咁死催我地出来做咩?!!
打开门做生意, 清楚的好!
讲明要2个钟交台/ 几点交台, 出声丫!
如果系要一人$500最低消费既, 出声丫!
食几百蚊一个人有几巴闭, 平时都会食la, 不过我一定唔会系你呢间食law!!
题外话/补充资料:
服务奇差