2024-01-24 390 浏览
这里无论环境食物味道服务都是超水准的非常好嘅服务,极之专业嘅味道,大师级嘅厨艺程度可以媲美香港五星级酒店,一啲都冇讲大话香煎比目鱼配红花忌廉汁配时令杂菜鱼皮甘香,鲜味鱼肉,肉质丰富,嫩滑多汁红花忌廉汁非常特别,而且清新不得不提的,就是那个薯蓉 净系见到已经流晒口水 非常美味顺滑软滑香烤纽西兰西冷牛扒半时令杂菜非常大件的牛扒 五成熟就刚刚好五成熟肉质美味 鲜红色 丰富牛肉嘅味道 啱晒冬天喜欢热辣辣的我们 配上羽衣甘蓝高水准的烧制薯仔 秋葵等等配菜 。 配上美味嘅酱汁。简直系锯扒嘅最高享受。焗半打法国芬迪加蚝大只美味肥美嘅法国芬迪加蚝无论生食或者焗都系咁美味而且厨师用上柚子味道嘅材料去处理美味嘅蚝肉添上一份清新嘅感觉这里还有很多很多的𩠌菜 我大胆说句 就算一个炒饭 也是极高水准可以的话 就多来几次试晒所有味道 包你不枉此行。这里的𩠌菜性价比极高,大力推荐位于新蒲岗都有这一间咁别字美丽 中亚欧洲风情嘅餐厅 的而且确系工商业朋友最脚 或者落嚟chill 都系一个好嘅地方
这里无论环境食物味道服务都是超水准的
非常好嘅服务,极之专业嘅味道,大师级嘅厨艺
程度可以媲美香港五星级酒店,一啲都冇讲大话

香煎比目鱼配红花忌廉汁配时令杂菜

鱼皮甘香,鲜味鱼肉,肉质丰富,嫩滑多汁
红花忌廉汁非常特别,而且清新

香烤纽西兰西冷牛扒半时令杂菜

非常大件的牛扒 五成熟就刚刚好五成熟
简直系锯扒嘅最高享受。

焗半打法国芬迪加蚝

大只美味肥美嘅法国芬迪加蚝