大南街呢一带有好多新开嘅酒吧同 餐厅 放工过嚟消遣 呢一间杂多元文化酒吧 感觉好特别 佢有魔术 手工啤 餐厅 猫猫元素...真系好特别 食物更加系 *餐厅级数* 好值得嚟试有多款手工啤酒周末仲有魔术表演添 今日放工过嚟坐下饮下嘢我觉得呢度环境好舒服 嘢食都甚 高级侍应好熟悉 介绍食物同埋啤酒我就拣咗啲女士啱饮嘅手工啤酒 💜 purple dream 青柠蝶豆花蜂蜜味酒 花味好浓 颜色吸引 甜甜地 地蜂蜜味 女士一定好钟意🇳🇿3Ravens 系纽西兰制造 有蜜桃 香草 奶油味 比较易入口 感觉特别 嘢食方面呢真系有惊喜呀 食咗佢个推介 #油封鸭腿配牛油果蓉 配上柠檬汁一啲都唔油腻仲好juicy添#蟹肉烟三文鱼牛油果他他配沙律感觉健康好足料 食材高贵 同朋友share啱晒 #鲜牛油果蟹肉忌廉意粉好creamy 仲好足料好多蟹肉同牛油果 啱晒送酒同朋友分享 𠮶度坐得好舒服 仲有好多啤酒任拣啱晒同埋朋友happy hour

purple dream

嘢食方面呢真系有惊喜呀 食咗佢个推介